Termeni și condiții

Dacă utilizați serviciile oferite de site-ul www.lnpe.ro și vă înscrieți să participați la activitățile organizate de Learn and Play Events s.r.l., în mod implicit, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos:
TERMENI GENERALI:
              Acest site (denumit generic SITE) este proprietatea Learn and Play Events s.r.l. J40/15507/26.10.2018, CUI: 40063458, cu sediul social în București, sector 3. Accesarea acestui site sau a oricărei părți din acest site presupune acordul dumneavoastră, tacit și fără rezerve, de acceptare a termenilor și condițiilor prezentate în cele ce urmează.
              Learn and Play Events poate schimba conținutul site-ului în orice moment, poate aduce modificări de structură, conținut și accesibilitate, poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără un accord prealabil și fără vreo notificare către dumneavoastră ori către terțe persoane.
              Learn and Play Events poate schimba, suspenda sau intrerupe site-ul, în orice moment, fără a anunța în prealabil. De asemenea poate limita accesul la site sau la anumite părți din acesta, poate limita accesul la anumite facilități/frame-uri din site, poate aduce limitări de access anumitor IP-uri fără notificări și fără vreo răspundere.
              Conținutul site-ului este destinate uzului personal, fără scop direct sau indirect commercial. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informații, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conținut ) sunt protejate de catre dispozițiile legale incidente: Legea 8/1996, cu modificările și completările ulterioare – privind dreptul de autor și drepturile conexe, Legea 84/1998 – privind mărcile și indicațiile geografice și Legea 129/1992, republicată – privind desenele și modelele industrial. Lipsa mențiunii privind unele texte legale ori dispoziții incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.  
Site-ul și Conținutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum și de dispozițiile viitoare la copyright aplicabile international.
Nu este permisă copierea, stocarea, modificarea sau transmiterea cu orice titlu, în parte sau întreg a Site-ului și/sau a Conținutului.

Learn and Play Events nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute sau izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea sau transferarea întregului sau a unei părți din Conținut în orice mediu.
În cazul în care considerați că orice material publicat pe acest site încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm sa ne sesizați acest fapt printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail contact@lnpe.ro , pentru a permite administratorului www.lnpe.ro să acționeze în conformitate ci dispozițiile legale conform Legii 365/2002 privind comerțul electronic.